Hårvårdsbutiken.se – Allt för ditt hår och lite till!

Lily Lolo Super Kabuki

Lily Lolo Super Kabuki Brush är en kabuki sminkborste med ett borsthår av högkvalitativt syntetiskt hår och kan därför användas av veganer. Super Kabuki borstens mjuka borst används för att ge ett perfekt jämnt och snyggt resultat vid applicering av mineralfoundation. Dens korta handtag gör den bekväm att använda, snygg att se på och den tappar inte hår. Längd: 7 cmSe Mer Information för rengöringstips.

Brallis.se
189.00:-
 

Andra populära produkter

Everyday Minerals Retractable Angled Kabuki Brush

Everyday Minerals Retractable Angled Kabuki Brush
179.00:-

Everyday Minerals Retractable Angled Kabuki Brush är en lyxigare variant av Everyday Minerals redan superpopulära Angled Kabuki Brush som används främst till applicering av mineralfoundation men som även kan användas till flytande foundation om så önskas. Angled Kabuki Brush har med sitt täta snedvinklade borst ett stor fördel när du vill lägga foundation jämnt eftersom det vinklade borstet gör att du kommer åt bra på svåråtkomliga ställen. Everyday Minerals Retractable Angled Kabuki Brush har en stilfull vacker hylsa som gör den perfekt att bära med sig både i sminkväskan och i handväskan utan att för den delen skada borstet. Retractable Angled Kabuki Brush är en multi-funktions sminkborste som ger dig valfriheten att välja om du vill använda den till applicering av mineralfoundation, mineralpuder, rouge eller flytande foundation. Längd: ca 9 cm i stängt utförande.Bredd: ca 3 cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Youngblood Loose Mineral Rice Setting Powder Light

Youngblood Loose Mineral Rice Setting Powder Light
309.00:-

Mineral Rice Setting Powder är ett 100% talk-fritt transparent puder, som innehåller en unik blandning av mineraler och stött ris, som ger den flera goda egenskaper: ? Primer - kan användas som primer före foundation, för att binda fuktighetscremen och säkra ett jämnt och hållbart resultat. Som primer minimerar Mineral Rice Setting Powder dessutom porer och fina linjer. ? Fixerar – kan användas som fixeringspuder ovanpå foundation för att hålla makeupen på plats. ? Oljeabsorberande – kan användas under foundation för att absorbera olja från den fetare huden. ? Toner – kan användas till att tona huden varmare eller ljusare. ? Finns i 3 färger. ? Rekommenderad borste: Super Powder Brush.

Youngblood Incredible Wear Gel Liner Black Orchid

Youngblood Incredible Wear Gel Liner Black Orchid
279.00:-

Denna liner är fantastiskt enkel att använda. Incredible Wear Gel Liner är super hållbar, har en fantastisk intensiv färg och glider på huden lika lätt som en flytande liner - och ger dig samma precision som en ögonpenna. Linern innehåller icke-irriterande ingredienser som tex: Lecitin, en mjukgörande ingrediens, somåterfuktar huden. Järnoxider, ger en vacker och rik färg. Methicone, kiselsyra, som ger en silkesmjuk och jämn påföring. E-vitamin, en antioxidant, som hjälper till att skydda huden. Incredible Wear Gel Liner glider lätt, helt utan att sträcka huden, och du undviker, att ögonen svider eller tåras. Avlägsnas med en oljebaserad ögonmakeupremover. Fås i 6 glamourösa färger. Rekommenderad pensel: Luxurious Angle Brush.