Hårvårdsbutiken.se – Allt för ditt hår och lite till!

Schwarzkopf Men Perfect Gentle Color Gel - 80 Svartbrun

Men Perfect - för ett naturligt resultat, speciellt utvecklad för män. Formulan matchar din naturliga hårfärg och döljer ditt gråa hår perfekt. Resultatet: en hårfärg som ser så naturlig ut att ingen märker skillnaden - och den varar upp till 6 veckor.Det speciella Speed-Systemet är enkelt, säkert och snabbt. Grått hår täcks på bara 5 minuter - det går lika snabbt som att duscha. Men Perfect är ammoniakfri och innehåller naturlig ginseng och keratin som vårdar ditt hår. En skonsam formula som håller ditt hår i fantastiskt skick.Vi rekommenderar dig att välja en ljusare nyans hellre än en mörkare om du är osäker på vilken färg du ska använda. Detta för att ge dig ett så naturligt resultat som möjligt.Håller upp till 24 hårtvättar.

Eleven.se
139.00:-
 

Andra populära produkter

Brillance

Brillance
99.00:-

Brillance från Schwarzkopf är en innovativ color creme med intensiv pigmentmix som ger Brillance bästa färgintensitet någonsin. Det unika diamond gloss serumet blandas i Brillance färgmixen för upp till 3 gånger mer hållbar och strålande glans, som av diamanter. Den speciella Brillance forumlan slätar ut hårstrukturen för att bevara pigmenten inne i hårstrået, för en strålande intensiv färgglans som håller extra länge. Finns i 18 läckra färger.

Cover Your Gray Color Stick - Mediumbrun

Cover Your Gray Color Stick - Mediumbrun
99.00:-

Tillfällig hårfärg på touch-up-stick som är perfekt för att dölja små områden av gråa hår eller för att täcka utväxt! En omedelbar retuschering när du inte har tid att gå till frisören. Innehåll: 4.2 g

Schwarzkopf Live Color XXL, 99 Deep Black

Schwarzkopf Live Color XXL, 99 Deep Black
99.00:-

Live, experten på trendiga och intensiva hårfärger, introducerar denna kollektion med extra skydd mot att färgen mattas av. Den fylliga formulan tar skonsamt bort stylingrester och orenheter från ditt hår, för att garantera en skimrande hårfärg, som du är van vid, med extra lång intensitet och glans.Denna produkt innehåller:Tub Live Color färgcreme, 60 mlUtveckingsemulsion, 60 mlColor-conditioner, 22,5 mlPlasthandskarBruksanvisningSom med alla hårfärger så rekommenderas den inte för gravida eller ammande kvinnor.