Hårvårdsbutiken.se – Allt för ditt hår och lite till!

Preférence Blondisimmes

Preférence Blondisimmes från L'Oréal Préférence är en extrem blondering som bleker håret upp till 8 steg. Hi Shine Elixir med UV skydd samt E-vitamin Den exklusiva efterbehandlingen, berikad med kallt färgpigment för att motverka gulaktiga skiftningar, ger en ren och klar platinablond hårfärg som håller länge. Efterbehandlingen gör håret silkeslent och räcker i upp till 6 behandlingar.

NELLY.COM
129.00:-
 

Andra populära produkter

Intensive Toning 262

Intensive Toning 262
119.00:-

Intensive Toning 262 från Casting Crème Gloss erbjuder optimal täckning av gråa hår och skimrande, ultraglänsande reflexer utan ammoniak. Med sina många nyanser ger den ditt hår en skimrande färg med synliga, glittrande reflexer, för ett naturligt och långvarigt resultat.

L'Oréal Paris Casting Crème Gloss 500 Ljusbrun

L'Oréal Paris Casting Crème Gloss 500 Ljusbrun
119.00:-

Denna intensivtoning ger håret en skimrande ton och en glansig yta, helt utan ammoniak. Casting Crème Gloss är berikad med ett patenterat, konditionerande komplex som ger näring till håret, från rot till topp samt hjälper till att skydda hårfibrerna. Denna intensivtoning är enkel att applicera och har en delikat doft som gör att färgningen känns lyxig och behaglig. Den täcker upp till 70 % grått hår och är berikad med bidrottning-gelé för att intensivt vårda och ge ett satin-mjukt hår.Fri från ammoniak.Denna produkt innehåller:En tub färgkräm, 48 mlEn tub framkallningskräm, 72 mlEtt applicerings-munstyckeEn efterbehandlingskur med bidrottning-gelé, 40 mlEtt par plasthandskarEn bruksanvisning