Schampo

Schampo

Att välja schampo är inte det lättaste då det finns så otroligt många olika sorters schampo att välja mellan och de har alla olika egenskaper man bör ta i beaktande innan man väljer ett schampo som passar just ditt hår. Varje märke har dessutom en rad olika schampon med olika egenskaper och effekter som gör det ännu svårare att välja. Det kan vara ett schampo för fett hår eller för normalt hår, hur blir glans och lyster av det specifika schampot, vilken doft lämnar det, om det är organiska ingredienser, vårdar det hårbotten osv. Det finns även olika kategorier med schampon som t.ex mjällschampo, luschampo, reparerande schampo och barnschampo m.m.

Nu för tiden innehåller schampo olika kemikalier för att tvätta håret som är balanserade med dofter och ämnen som har olika egenskaper. Tidigare schampon var gjorda av vanlig tvål men det gjorde ofta håret matt och tråkigt samt att det ofta slutade med en irriterand hårbotten. Det moderna schampot med kemiskt renande och vårdande effekter är helt klart överlägset dess tvålbaserade original.

Vi har samlat schampo från alla butiker online och kan därmed erbjuda det största sortimentet med schampo att köpa online. Du kan köpa ett billigt schampo för några tior eller upp till de absolut bästa schamposorterna som kan kosta ett par tusenlappar.
 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Nästa sidaSista sidan
Antal per sida: Sortera efter:
 

Hei Poa Shampoo Balm Volumizer Hair Care with Monoi, Tiare - 150 ml

Hei Poa Shampoo Balm Volumizer Hair Care with Monoi, Tiare - 150 ml
90.00:-

Detta schampo med Monoï tar särskild hänsyn till hår och hårbotten för torrt eller skadat hår, eftersom det innehåller ojämförligt färsk Hei Poa Monoi blomolja och ger volym åt håret. Ditt hår kommer att kännas hälsosamt och än en gång spänstigt, silkeslent och glänsande. Skölj håret noggrant efter användning och undvik kontakt med ögonen.

Kisby Dry Shampoo Powder

Kisby Dry Shampoo Powder
106.00:-

Torrschampo är ett snabbt och enkelt sätt att hålla ditt hår fräscht mellan tvättarna. Kisby Torr Schampo eliminerar stylingrester och tar bort fett, vilket gör att ditt hår kommer hålla sig snyggt och ha en härlig känslan av nytvättat hår hela dagen.Kisby har utvecklat en formula som gör ditt hår mjukt och fräscht. Genom sin enkla applikation kan detta torrschampo användas när som helst under dagen. Innehåller örtextract och är ett vegetabiliskt puder utan parfym.Passar alla hårtyper.Dermatologiskt testad.Innehåll: 60 g

Schwarzkopf BC Oil Miracle Shampoo

Schwarzkopf BC Oil Miracle Shampoo
185.00:-

Schampo med arganolja som rengör håret skonsamt samtidigt som det ger glans och näring. Tynger inte ner håret och passar alla hårtyper.

Fudge Body Builder Shampoo

Fudge Body Builder Shampoo
179.00:-

''Detta schampo stöter bort fukt och luftfuktighet och lyfter överflödig olja från hårbotten samtidigt som det ger håret extra liv, svall och studs.Passar extra bra för fint &amp

Philip B Russian Amber Imperial Shampoo - 355 ml

Philip B Russian Amber Imperial Shampoo - 355 ml
1,560.00:-

Philip B Russian Amber Shampoo är en blandning av rik, sensuell bärnstensolja, pantenol (B5) för att stärka håret, fuktgivande sheasmör och en generös blandning av brännässla, kamomill, kardborre, rosmarin, salvia och frön från druvor för att återge dina lockar superglans.Philip B Russian Amber Shampoo återupplivar och återfuktar hår som behöver tas om hans med kunglig lyxbehandling. För normalt och färgat hår.

Revlon Professional Interactives Dandruff Control Shampoo

Revlon Professional Interactives Dandruff Control Shampoo
179.00:-

Ett schampo som eliminerar flagnande och förebygger upprepning efter första appliceringen. Hydra Capture System återfuktar på djupet, fräschar upp och förebygger irriterad hårbotten för omedelbart långvarigt välbehag.Innehåll: 250 ml

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Nästa sidaSista sidan